svartskard

S V A R T S K A R D

Ingen over.
Ingen ved siden av.


S V A R T S K A R D

Ingen over. Ingen ved siden av.

Svartskard er i en klasse for seg selv. Du vil ikke finne et leilighetsprosjekt på Kvitfjell med tilsvarende kvaliteter, når det gjelder den attraktive beliggenheten, eksklusive materialvalg, gjennomtenkte løsninger og gjennomført design. 

Her får du en spektakulær fritidsbolig som er planlagt ned til minste detalj. Vi har tenkt på alt for at du skal nyte ditt opphold.

Genuint håndverk.
Individuell luksus.


Med Svartskard tar vi ingen enkle snarveier. Hver leilighet er unik. De er individuelt utformet med stolthet for det genuine håndverket for å sikre svært høy bokomfort og maksimal utnyttelse av arealet. Individuelle løsninger, påkostet innredning, fokus på detaljer og delikate fargekombinasjoner gir en stilsikker og eksklusiv atmosfære i hver eneste leilighet. 


Skreddersydd og velutstyrt kvalitetskjøkken


Kjøkkenet er skreddersydd i beste kvalitet av LHM Interior og kombinerer holdbarhet med et stilfullt design. Den naturtro grå benkeplaten fra Dekton har underlimt oppvaskkum og armatur i høy kvalitet. Den delikate og gjennomtenkte innredningen har fronter i grå eikefinér, sorte moderne håndtak og LED-belysning i skuffer og vitrineskap, samt under veggskap. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer og vinkjøleskap fra Temptech.


Delikate og påkostede baderom


Leilighetens baderom er skreddersydd spesielt for Svartskard og har et helhetlig og moderne uttrykk med store fliser i matt naturtro finish. Den delikate innredningen har fronter i grå eikefinér og sort benkeplate fra Dekton, med keramisk servant og kvalitetsarmatur integrert i veggen. Badet kommer med både regndusj og håndholdt dusj, vegghengt toalett med soft-close sete og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 


Svartskard
– for livsnyterne


I Svartskard ønsker vi å legge til rette for en komfortabel livsstil på fjellet. Det blir det laget et felles skiprepperom, hvor du kan sette skiene i perfekt stand foran neste dag i bakken. Her finner du også din private skibod, slik at du ikke trenger å dra med skiutstyr opp i leiligheten.

Hver leilighet får to låsbare skiskap i tilknytning til skiprepperommet, som tilsammen rommer åtte par ski. Skapene leveres med skotørk for åtte par skisko. Det kommer også en sportsbod til hver leilighet i garasjeanlegget. 


Se vårt prospekt for flere interiørdetaljer

Last ned prospektet under

Byggene


Kontakt PrivatMegleren

H A L L V A R D   B R E K K E   K L I N G E N
Eiendomsmegler
PrivatMegler Nyeboliger Oslo

+47 98 40 55 75
hallvard.klingen@privatmegleren.no

Kontakt LHM

C A T O   M E N K E R U D
Kontaktperson LHM 

+47 911 66 311 
cato@lhmgruppen.no

Et prosjekt fra

Powered by Plyo | Design and content by Roi Division