svartskard

U T B Y G G E R

LHM Gruppen AS

U T B Y G G E R

LHM Gruppen AS


LHM Gruppen AS er en del av internasjonale LHM Group som bygger og leverer nøkkelferdige fritidsleiligheter, stavlaft- og laftehytter i overlegen kvalitet. Selskapet ble etablert i 2002 og våre 150 flinke produksjonsledere, arkitekter og håndverkere har siden den gang levert over 600 fritidsboliger i Norge. LHM er et godt valg for deg som har høye kvalitetsforventninger, men ikke ønsker å gå gjennom hele byggeprosessen selv. Våre fagfolk gjør alt dette for deg. Du kan kjøpe et ferdig kvalitetsprodukt og flytte inn kort tid etter avgjørelsen!

I LHM Gruppen inngår også LMH Interior og XTRAPP, som leverer skreddersydde kvalitetsmøbler og trapper. Vår produksjon av boliger, møbler og trapper samlet på et sted er unikt i bransjen, og sikrer en totalleveranse med høyeste kvalitet i fokus.

Vi etterstreber stadig best mulig resultat med hensyn til boligens utvendige og innvendige utseende, så vel som funksjonalitet og romløsninger. I LHM vil kvaliteten på våre leveranser alltid prioriteres foran kostnadsbesparelser. Boligene er utviklet med mange års erfaring, og vi lytter til tilbakemeldinger fra våre kunder for å stadig forbedre alle aspekter. 

Vi strekker oss langt for å levere den perfekte fritidsboligen som du vil trives i og med!


Arkitekten

Logg Arkitekter AS står bak tegningene til Svartskard. Det anerkjente arkitektkontoret fra Oslo har opparbeidet seg en sterk posisjon innen utvikling av fritidsboliger og store prosjekter på skidestinasjoner i Norge. Kontoret ble grunnlagt i 1999 og sysselsetter 10 sivilarkitekter.

Logg Arkitekter vant i 2019 konkurransen om ny sentrumsplan på Kvitfjell vest. Yttersvingen et tegnet av Logg Arkitekter og er første fase av ny sentrumsplan som Alpinco utvikler.


Entreprenøren

Stenumgård Bygg AS fra Fåvang er en totalentreprenør i byggebransjen med lang erfaring fra å bygge både eneboliger, fritidsboliger og leilighetsprosjekter i området rundt Kvitfjell. De har blant annet stått for byggingen av Varden Restaurant og Yttersvingen. Selskapet ble etablert i 2012 og har i dag 35 ansatte og egen elementfabrikk i Ringebu.


Et prosjekt fra

Powered by Plyo | Design and content by Roi Division