svartskard

K V I T F J E L L

Opplev Kvitfjells unike atmosfære

K V I T F J E L L

Opplev Kvitfjells unike atmosfære

På Kvitfjell får du det beste av skikjøring og det fremste av kos og hygge i vakre omgivelser. Med sine lange nypreparerte løyper og frikjøringsområder er snøsikre Kvitfjell et paradis for skientusiastene. Her kan du rendyrke skikjøringen din uten kø og mas, og ta en hyggelig pause med god mat på et av de mange serveringsstedene. 

34 km

ALPINLØYPER

31

LØYPER

14

HEISER

600 km

LAGRENNSLØYPER

For deg som elsker skikjøring


Med sine 34 kilometer med alpinbakker som sprer seg ut over 854 høydemeter byr Kvitfjell på fred, ro og perfekt preparerte løyper så langt øyet kan se. 


Du trenger ikke å bekymre deg over lange heiskøer. Svartskards beboere får i tillegg en rask start på skidagen. Det er bare å spenne på skiene rett utenfor døren, og hive seg ut i den røde løypen ved siden av!


Aktiviteter hele året


Kvitfjells flotte natur inviterer til aktiv bruk og byr på et bredt utvalg av både langrennsløyper, vandreruter og sykkelstier. Her finner du et vakkert og variert fjellterreng med mange muligheter for både korte og lange turer.


Mange av stiene går i høyfjellsterreng med en flott utsikt mot Rondane og Huldreheimen. 


Et sted for connoisseuren


Kvitfjell har et spennende utvalg spisesteder som tilbyr alt fra komplette gourmetmiddager til nybakte kanelboller og en god kopp kakao. 


Her får matopplevelsen fullt fokus med hjemmelaget kvalitetsmat. Derfor er vi på Kvitfjell stolte over å være en frityrfri sone.


Fantastisk lokasjon

1. Alpinløyper   |   2. Tyrihanstunet   |   3. Vestsiden Deli (matbutikk)   |   4. Barnebakke alpint   |   5. Gondolen Fjellbistro   |   6. Skitorget   |   7. Skiheis   |   8. Lettvint bar & cafe


Kontakt PrivatMegleren

H A L L V A R D   B R E K K E   K L I N G E N
Eiendomsmegler
PrivatMegler Nyeboliger Oslo

+47 98 40 55 75
hallvard.klingen@privatmegleren.no

Kontakt LHM

C A T O   M E N K E R U D
Kontaktperson LHM 

+47 911 66 311 
cato@lhmgruppen.no

Et prosjekt fra

Powered by Plyo | Design and content by Roi Division